DIZAJNIRAJ SVOJU BUDUĆNOST

DANAS

Šta je EBEC Nis?

European BEST Engineering Competition (EBEC) je najveće evropsko takmičenje u inženjerstvu koje su studenti organizovali za studente. EBEC Nis je lokalni krug ovog takmičenja održan u Nišu, Srbija. Učesnici se takmiče u četvoročlanim timovima u dve kategorije, Timski Dizajn i Studija slučaja.

Ključne tačke uspeha su dobra komunikacija između članova tima, kreativnost i domišljatost. Isprobajte sebe i svoje veštine kako biste dobili šansu da osvojite neke sjajne nagrade i da odete na regionalnu rundu.

Kategorije

Timski Dizajn

Vaš tim mora da reši zadati tehnički problem stvaranjem stvarnog radnog modela, demonstrira funkcionalnost, predstavi i odbrani rešenje.

Studija Slučaja

Vaš tim mora da stvori teoretsko rešenje problema zasnovano na ekonomskoj, logističkoj, inženjerskoj ili korporativnoj temi, a zatim morate da predstavite i branite svoje rešenje.

Zašto se prijaviti

Izazovite sebe i pomerite svoje granice dok poboljšavate svoj timski rad i veštine komunikacije. Budite najbolji i izoštrite svoje veštine, budite konkurentni, ali što je najvažnije zabavite se i uživajte!

Registrujte se odmah i saznajte lepotu EBEC-a, garantujemo da će vam se svideti!

O BEST Nis-u

Lokalna BEST grupa Niš (LBG Niš) je članica ogromne mreže od preko 93 lokalne BEST grupe sa univerziteta širom Evrope.

Nastojimo da pomognemo studentima da razviju svoje potencijale i da postanu više međunarodno nastrojeni.

Naši članovi imaju priliku da se usavršavaju radom i učešćem u brojnim projektima koje organizujemo. Od FR-a, PR-a, HR-a i IT-a, naši sektori pružaju prijeko potrebno iskustvo, praktične i meke veštine studentima.

Organizujemo akademske kurseve i mnoštvo drugih događaja širom Evrope, što studentima pruža mogućnost putovanja i upoznavanja novih kultura uz minimalne troškove.

GODIŠNJI POKROVITELJI

Imate neka pitanja?

Posetite našu FAQ stranu

FAQ

Posetite nas na socijalnim mrežama