O nama

Internacionalni BEST

 

BEST (Board of European Students of Technology) je neprofitna i apolitična studentska organizacija koja konstantno raste. Za sve studente Evrope se od 1989. omogućuje komunikacija, kooperacija i zamena studenata.

90 Lokalne BEST Grupe (LBG) u 33 zemlje prave rastuću, dobro organizovanu, jaku, mladu i inovativnu studentsku mrežu.

BEST nastoji da pomogne studentima tehnoloških fakulteta Evrope da postanu više  internacionalno nastrojeni, postižući bolje razumevanje Evropskih kultura i razvijajući kapacitete za rad na međunarodnoj osnovi. Stoga stvaramo mogućnosti za studente da se sastaju i uče jedni od drugih putem naših akademskih i neakademskih događaja i obrazovnih simpozijuma.

„Learning makes the master“, ali krajnji cilj je dobro radno mesto, stoga nudimo usluge poput međunarodnog centra za karijeru kako bismo proširili vidike za izbor na tržištu rada.

Naš prioritet je pružanje visokokvalitetnih usluga studentima širom Evrope. Tako uspevamo da približimo sve partnere u trouglu „student – kompanija – univerzitet“.

BEST Nis

Lokalna BEST grupa Nis (LBG Nis) je zvanično prihvaćena u BEST 12. Januara 2007. kao obzerver grupa, i na Generalnoj skupštini u Budimpešti aprila 2009. naša grupa je postala punopravni član.

Izvršni odbor u našoj lokalnoj BEST grupi čini sedam pozicija, predsednik, blagajnik, sekretar, FR odgovorna osoba, PR odgovorna osoba, HR odgovorna osoba i IT odgovorna osoba. Novi izvršni odbor se izglasava svake godine na lokalnoj Generalnoj skupštini.

Mi smo specifična grupa motivisanih volontera sa jakim fokusom i jasnom misijom. Mi živimo i dišemo BEST spirit koji obuhvata profesionalno i personalno usavršavanje, razvijanje multikulturalnosti, praktikovanje timskog rada i organizovanje događaja.

Mi jako cenimo i vrednujemo osećaj zajednice i pripadanja, držimo se zajedno kroz sve neprilike studentskog života kao jedna velika porodica održavajući motivaciju na inovativan i zabavan način, jer ko puno radi zaslužuje mnogo da se zabavlja!

Organizacioni tim

Marija Ivanovic

Marija Ivanovic

Glavni Organizator / Osoba odgovorna za odnose sa kompanijama / Osoba odgovorna za odnose sa medijima

Sara Cirić

Sara Cirić

Odgovorna osoba za vizuelni identitet

Luka Belić

Luka Belić

Odgovorna osoba za temu takmičenja

Anđela Ilić

Anđela Ilić

Odgovorna osoba za informacione tehnologije

Jakov Barton

Jakov Barton

Odgovorna osoba za logistiku

Kontaktirajte nas

Elektronski Fakultet u Nišu

Aleksandra Medvedeva 14a
Niš, Srbija